Welcoming Speech

Szeretettel köszöntök mindenkit az L-Collins Gportál-on, ami Magyarország legújabb - és jelen pillanatban egyetlen működő - Lily Jane Collins-szal foglalkozó rajongói oldala. A lap azért jött létre, hogy minél többen megismerhessék ezt a tehetséges színésznőt, aki ez mellé még egy varázslatos példakép és egy csodálatos személyiségű, hihetetlenül szerethető ember. Igyekszem minél tartalmasabbá és naprakészebbé tenni az oldalt, hogy a rajongók és a Lily-t megismerni vágyók minél több információ birtokába juthassanak. Jó szórakozást és kellemes időtöltést kivánok!

 
Little Miss Sunshine


Lily Jane Collins egy angol származású színésznő, aki 1989 március 18.-án született az angliai Guildford-ban. Édesanyja Jill Taverman, édesapja pedig a méltán híres énekes, Phil Collins. 4 féltestvére van az édesapja első, illetve harmadik házasságából. 5 éves korában az édesanyjával Los Angelesbe költöztek. A Dél-Californa-i egyetemre járt, ahol újságírást tanult. Első nagyobb szerepe a Szív Bajnokai-ban volt, és innen nem volt megállás. Leghíresebb szerepei Clary Fray a Végzet Ereklyéi: Csontváros c. filmben és Rosie Dunne az Ahol a szivárvány végetér - ben. Jelenleg egy filmje vár bemutatásra, egy másiknak pedig már az előkészületei folynak, illetve 2014 óta a Lancôme reklámarca.

 

 
Say Something Nice

Kérlek, a chatben ne hírdess és ha lehet, a véleményedet kultúrált formában fogalmazd meg és add a szerkesztő és az erre tévedők tudtára. Előre is köszönöm!

 
All-Time Favourite

Itt az a két lap található meg, amelyekre minden egyes nap feljárok. Az első képre kattintva az egyik legújabb Harry Styles rajongói oldalra léphettek, amit az imádnivaló barátnőm, Reni szerkeszt. Érdemes benézni, még akkor is, ha a One Direction szépfiúja nem is tartozik a kedvenceid közé. A második kisképről egyenes út vezet Magyarország egyetlen, és legjobb Rita Orával foglalkozó oldalára. Ha szeretnéd megismerni a gyönyörű slágergyárost, akkor mindenképpen ajánlott. Az utolsó kisképről pedig egyenes út nyílik a másik oldalamra, amit a fentebb említett Renivel közösen szerkesztünk, lassan már hét éve. Ez egy kritikás oldal, ahová esetenként leírjuk a véleményünket egy - egy sorozatról, filmről, esetleg egy zenei albumról

 
My Kind Of Beautiful

Nyugodtan lehet jelentkezni, semmi megszabott feltétel nincsen, de esetenként nemleges válasz előfordulhat.

Vár: - 

 
Crystal Ball Gazing
Untitled Warren Beatty Project
Szerep: Marla Mabley
Megjelenése: 2016
A film története Howard Hughes (Warren Beatty) életének utolsó éveit meséli el, amiben viszonyt folytatott egy nála lényegesen fiatalabb nővel. A filmhez hivatalos ismertető még nincsen. 

IMDb Képek Hivatalos

The Last Tycoon
Szerep: Celia Brady
Megjelenése: 2017
F. Scott Fitzgerald utolsó - és befejezetlen - könyve, "Az utolsó cézár szerelme" egyszer már megihlette Hollywood-ot, de most újra képernyőre kerül Monroe Stahr (Matt Bomer) és a mentora (Kelsey Grammer) harcának története.

IMDb Képek Hivatalos

To The Bone
Szerep: ismeretlen
Megjelenése: 2017 ?)
Marti Noxon sötét humorú, vicces drámai vígjátéka, ami az anorexia elnevezésű betegséget mutatja be a nézőknek.

IMDb Képek Hivatalos

Okja
Szerep: ismeretlen
Megjelenése: 2017
A Snowpiercer rendezője, Bong Joon-ho összeáll a Netflixel egy egész estés film készítésében. A film története még nem került a nyilvánosság elé, de a főszereplők minden bizonnyal Lily Collins és Jake Gyllenhaal lesznek.

IMDb Képek Hivatalos

Lancôme
Szerep: reklámarc
Megjelenése: 2014-
A Lancôme egy világhírű francia luxusmárka, a L'Oreal leányvállalata, ami bőrápolási térmékeket, parfümöket és sminkeket dob piacra. A neve miatt a reklámarcok szinte mindig a legsikeresebb hírességek lesznek. Lily is felkerült erre a listára, és már 2014 óta adja az arcát a márka termékeihez.

IMDb Képek Hivatalos

 
Site Information

Szerkesztő: mandy
Nyitás: 2016. 01. 22.
Design: version 03 - Vogue
Elérhetőség: email
Köszönet: × ×
Téma: Lily Jane Collins
Host: Gportal, Sosugary
Források: × ×

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll Lily Collins-szal, sem a barátaival, vagy családjával. Ez egy egyszerű rajongói oldal, az itt található információk többsége saját gyűjtés, illetve fordítás. 

 

Cover Stories

Harper's Bazaar - March Issue

2016.02.09. 20:51, mandy


Kedvenc színésznőnk ebben a 2016-os évben már másodjára került be egy magazinba egy hosszabb, exlúziv interjú keretében, de a Harper's Bazaar ausztráliai kiadásának márciusi számában, nem csak több oldalt és egy külön fotósorozatot, de címlapot is kapott. Mivel érdekesnek gondoltam az interjút, így a tegnapi és a mai nap folyamán le is fordítottam - ebben Lily beszél az európai gyökereiről, a Karl Lagerfeld-del való közös munkájáról, a magazin számára készített fotózás részleteiről, a Barrie Knitwear darabjairól, illetve a cikk írója és az interjú készítője elmeséli a benyomásait kedvencünkről. Érdemes elolvasni a teljes interjút, illetve melegen ajánlott megnézni a fotósorozat eddig megjelent képeit, ami pontosan 8 darab, nagy méretű és jó minőségű fotó, amelyeken Lily szokás szerint egyszerűen csodálatos. Az interjút a "Bővebben"-re kattintva el tudjátok olvasni, a magazin szkenjeit pedig a felső nagy képre kattintva meg tudjátok nézni. 

                      Photoshoots >> 2016 >> Session 002 - David Roemer

Lily élete - Lagerfeld múzsája, szemöldökikon, született mesélő: Lily Collins kifényesíti a híres vezetéknevét a Hollywood-i sztárság kidolgozott megközelítésével
 
Egy széles, ragyogó fehér modern házban, ami magasan a Hollywood Hills-en helyezkedik el, a színésznő Lily Collins nézte a hatalmas égen kalandozó felhőket, ahogyan megjelennek az óceán felett, elhaladnak a város házai felett a belváros felé és eltűnnek a keleti horizonton. 
"Olyan volt, mint egy szkizofrén kedélyállapot megvilágosítás" - mondja, visszaemlékezve a BAZAAR-fotózásának kiszámíthatatlan időjárását, amely az intenzív napsütés és a szakadó eső között váltakozott és ami nagy kihívás volt a fotós, David Roemer és a csapata számára. "Gerilla-marketing stílusú időjárás volt, ami valójában tökéletesen passzolt az összes Chanel-ruhához, ami a fotózáson található volt. Mindegyik darab a 2016-os tavaszi kollekcióból annyira huncut. Műalkotás az összes. Mindnek annyira bizar, szinte evilágon túli minősége van. Senki sem készít olyan ruhákat, mint a Chanel. És aztán ott volt a kontraszt a fehér épülettel és az éggel a háttérben. Lenyűgöző volt"
A huszonhat éves Collins mostanra hozzászokott, hogy a kamerák kereszttüzében álljon nem mindennapi szituációkban. Kilenc filmben szerepelt, nagy költségvetésű mozikban, mint például az újragondolt Hófehérke-történetben, a Tükröm, tükrömben és a nemsokára megjelenő (és még mindig cím nélküli) Warren Beatty filmben, ami Howard Hughes életéről szól. Nemrég választották be a televíziós pilotba, Az utolsó filmcézár-ba, ami F. Scott Fitzgerald utolsó, és befejezetlen műve alapján készült. Ezen kívül ő az arca a Barrie Knitwear-nek, egy sikkes kasmír különálló kollekciónak (amelyet Collins "modernnek és nem eviláginak" ír le), ami a skót határoknál készül és a Chanel tulajdonában van. Ennek a munkának a része, hogy megjelenjen a Barrie kampányokban, amiket nem más fotóz, mint maga Karl Lagerfeld.
"Volt olyan szerencsém, hogy már több alkalommal is áltam modellt neki." - mondja Collins, aki halk szavú és édes, olyan jómodorral, amely azt az oldalát mutatja meg, amelyik debütáns volt a párizsi Crillon-on, nem pedig azt, amelyik vendégszerepelt az MTV The Hills reality-jében. "Először Carine Roitfeld-del [a Harper's Bazaar fő stylistja - a szerk.] fotózott a BAZAAR-nak körülbelül három évvel ezelőtt - talán öt percet vett igénybe a fotózás. Annyira specifikus a szögekkel és a fényekkel. Tudja mit akar, és nem szórakozik. Eddig három Barrie kampányt csináltam vele a párizsi stúdiójában és az egyik legbámulatosabb élményem. Neki és nekem nagyon jó kapcsolatunk és kémiánk van. Legutóbb a Chanel A/W 2015-ös haute couture párizsi showjához fotózott le, ami életem egyik legizgalmasabb és legbüszkébb pillanata volt. 45 másodperc alatt készített fotót, aztán közölte, hogy 'Megvan. Végeztünk'"
Igaz, hogy láthatod Collins-t New Yorkban, Londonban és Párizsban, ő Los Angelest tartja otthonának. Nagyon jól ismeri a hegyoldalon vezető utcákat. Az édesanyjával, Jill Tavelmannal költözött Angliából Los Angelesbe, aki egy törzsgyökeres Los Angelei lakos, filantrópista és antikbolt tulajdonos, miután a nő elvált Collins apjától, a Genesis frontember és 80-as évek beli ballada-király Phil Collinstól. LA-ben járt középiskolába, aztán egyetemre is, a Dél Kaliforniai Egyetemre, hogy újságírást tanuljon. Collins csak hat éves volt, amikor elhagyta édesapja otthonát Surreyben, hogy az Államokba költözzön. Egyértelmű, hogy a gyerekkorában itt eltöltött évek és a látogatások az ünnepekkor stílust és viselkedési normákat adott neki. 
"Igazából sokkal európaibbnak érzem magam" - mondja - "Nem tudom, hogy azért van-e, mert rengeteget utazom, de úgy gondolom, hogy másfajta látásmódom van. Élvezem az európai kultúrát, a divatot, hogy régi épülettek és múzeumokkal vagyok körülvéve. Az anyukám és az apukám azt akarták, hogy a világ különböző részein is könnyű életem legyen."
Pár perc beszélgetés után teljesen egyértelmű, hogy Collins sokkal több mint Hollywood kedvenc szemöldökének tulajdonosa, és megvan benne az érettség és a munkájához való perspektívája, ami nem tipikus az ő korában. Minden, amit tesz, legyen az egy szerepválasztás vagy különleges vörösszőnyeges kinézet kiválasztása a stylistjaival Rob Zangardival és Mariel Haenn-nel (aki egyébként Gwen Stefanival és Jennifer Lopezzel is dolgozik) vagy hogy levágatja a haját a fodrászával Mara Roszak-kal, az teljesen megfontolt. Ez mind a beszámolójának formázásának a része.
"Amikor fiatal voltam, mindig tudtam, hogy történeteket akarok majd elmondani." - mondja - "Elképzeltem a szavakat a fejemben, így mindig volt egy történetem. Aztán 15 éves koromban elkezdtekm írni angliai magazinoknak. El akartam érni a korombeliekhez. Fiataloknak szóló talk-show házigazda akartam lenni. Jelentkeztem munkákra a TV-ben és az emberek nemet mondtak, mivel nem éreztek késznek rá. Folyamatosan löktem magam. Aztán megkaptam az első szerepemet [A szív bajnokai, Sandra Bullockkal - szerk], ami egy újabb mondja volt a történetmesélésnek. Szórakoztató módon tapasztalhatok, különböző személyiségekkel."
Habár reménykedik, hogy visszatér majd az íráshoz egy nap, a fellépés a DNS-e része. Néhány ember még emlékszik, hogy Phil Collins első szenvedélye a színészkedés volt mivel anyukája egy színpadi iskolát üzemeltetett Londonban, ő pedig színházi darabokban lépett fel és szerepelt pár filmben, mint például a Hook, amit Steven Spielberg rendezett. Collinsnak an két féltestvére az édesapja első házasságából, akik közül az egyikük színész, a másikuk pedig zenész. Az anyai nagyanyja pedig balett táncos volt.
"Vicces, mert a divat is a véremben van" - magyarázza - "Az anyukám családjának volt egy boltja a Wilshire körúton, aminek Tavelman's volt a neve. Öltönyöket és egyéb ruházkodási termékeket terveztek színészeknek az 1930-as évek kezdetétől. Az anyukám segített a boltban, amikor kicsi volt. Annyi jó, hogy osztozni tudok ezekben a szenvedélyekben a családommal."
És természetesen a zene is egy szenvedély. A fiatalabbik Collins, aki zenét hallgat, hogy bele tudja élni magát a karakterébe, inkább az elektronikus-elemekkel tarkított alternatív hangzásvilág felé fordul, mint a '80-as évek könnyű rockjához, kedvencként két ausztrál indie előadót nevez meg: a Flume-ot és a Chet Fakert, hogy ezt bizonyítsa.
A régi Hollywoodhoz és az angol előadói származáshoz való erős gyökerei ellenére egyáltalán semmi retro nincsen Collinsban. Ahogy ránézel a szegecselt Birkenstock szandáljára, a pár réteg Chaneljére, a fodros, mintás és a tökéletesen furcsa részleteire, az majdnem olyan mint a jövőbe bámulni. És egyértelmű, hogy mindez, beleértve a széles, szeszélyes ég alatt elterülő város, hozzá tartozik. 
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
Hibás kód. Próbáld újra!
 
Még nincs hozzászólás.
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt